Partyboxen leuk om te geven én te krijgen

Partyboxen leuk om te geven én te krijgen

Partyboxen leuk om te geven én te krijgen

 

De feestdagen komen er weer aan dat betekent ook cadeautjes geven aan elkaar. Soms is het moeilijk om iemand iets te geven omdat je gewoon niet meer weet wat je die persoon moet geven. De partyboxen kunnen daarmee helpen.

 

Partybox Sparkle

Je hoort het al, het thema van deze box is sterretjes. Tijdens de feestdagen kunnen we natuurlijk wel wat sparkle gebruiken. In de box zit van alles wat, zoals theelichtjes om in het huis neer te zetten, wegwerpbordjes in de vorm van een ster, ideaal voor tijdens de feestdagen iets lekkers mee te serveren. En de servetten mogen natuurlijk niet ontbreken. Deze partybox wordt in een leuke giftbox verstuurd, die je nadien kunt herbruiken!

 

Partybox New Years Eve

Met deze luxe partybox ben je helemaal klaar voor Oudjaarsavond. In deze box vind je naast een lekkere fles champagne en 6 champagneglazen, ook allerlei leuke gadgets zoals Happy New Year Diadeem, stropdas en een leuke folieballon om je huis mee te versieren. Aangezien we dit jaar geen vuurwerk mogen afsteken, kunnen we de confettishooter en vuurwerkstokjes goed gebruiken om het nieuwe jaar in de luiden. Ook deze partybox wordt in een leuke giftbox verstuurd, die je nadien nog kunt hergebruiken.

 

Deze boxen zijn niet alleen leuk om te geven maar ook om te ontvangen! Het enige wat je hoeft doen is de box bestellen en hij wordt aan huis geleverd. Ideaal toch! Zo hoef je de deur niet uit, de boxen bevatten alles wat je nodig hebt om het thuis zo leuk en gezellig mogelijk te maken tijdens de feestdagen.

 

Veel box plezier !!!