Hello Baby Boy

Hello Baby Boy

Hello Baby Boy

 

Een Baby Boy verwelkomen daar hoort natuurlijk wat versiering bij! Ooievaars brengen al eeuwen de kleine spruit aan huis. Daarom mag de pluche ooievaar niet ontbreken. Je kunt hem bij de voordeur of gewoon in je huis hangen.

 

Binnenshuis moet er natuurlijk ook wat decoratie zijn om aan iedereen te laten weten dat jullie een baby boy hebben. Met deze Folieballon Boy verwelkomen jullie de nieuwe baby. De boy folieballon maakt gegarandeerd grote impact! Spread the happiness met deze geweldige folieballonnen. De letters zijn makkelijk op te hangen, ze hebben ringetjes om aan het lint vast te maken.

 

Nog op zoek naar leuke ballonnen? Deze ballonnen its a boy blauw (6 stuks) zijn dan ideaal. Je kunt ze  zowel binnen als buiten gebruiken. En iedereen kan dan zien dat jullie een baby boy hebben, hoe leuk is dat. Op zoek naar een grappige slinger of vlaggenlijn bestaande uit blauwe baby rompertjes om alles wat op te fleuren? Hang deze leuke slinger op een prominente plek om zo te laten zien dat de baby op komst is of zich reeds gemeld heeft. Ook leuk als achtergrond voor foto's. 

 

Een hapje en een drankje horen altijd bij een babyfeestje. Maar wil je ook de servetten in het thema hebben, dan zijn deze servetten met een olifant in blauw (20 stuks) iets voor jullie. Ze passen helemaal in het thema. Deze servetten zijn bedrukt met een blauwe olifant met de tekst: baby. Hoe schattig!

 

 

Wij verwelkomen alvast jullie baby boy!