Babyborrel en Gender Reveal party

Babyborrel en Gender Reveal party

Op zoek naar leuke babyborrel & Gender Reveal ideeën?  Leuk in een dierenthema zoals de uil. Laat je gasten hun boodschap schrijven in het mooie gastenboek uit de Oh Baby collectie. Of tijdens de gender reveal mag het confettikanon zeker niet ontbreken om het geslacht van je baby te onthullen.

Babyborrel & Gender Reveal ideeën 

 

Decoratie Babyborrel 

Hoe kan je beter de komst van een baby vieren dan met een babyshower! Met de juiste decoratie maak je het feest compleet. Er zijn verschillende leuke slingers zoals met babyspullen (papflesje, buggy ,slabbetje enzovoort), één met “baby girl” of “baby boy” of bijvoorbeeld eentje met sterretjes.  

Tussen de slingers heen kan je fleurige lampionnen, honeycombs, ballonen of waaiers  hangen. Deze zijn allemaal in vele verschillende kleuren en patronen beschikbaar. 

 

Tafeldecoratie Babyborrel 

Om je decoratie in de ruimte te laten matchen met je tafelschikking zijn er vele originele opties. Als basis neem je leuke bordjes die je tafel er direct laat uitspringen. Zo kan je bordjes nemen met een retro patroontje, dieren, een leuk woord enzovoort. 

Op het bordje passen leuke servetjes bij. Zo heb je bijpassend bij het retro bordje ook een retro servet. Ook dieren zijn hier leuk bij. Een servet met een uil, vos, egel oogt heel schattig. 

 

Bekertjes aan je tafel toevoegen kan je ofwel heel neutraal houden of het thema verderzetten. Zo heb je een beker met roze of blauwe strepen. Wil je nog steeds in het thema dieren of retro verder werken? In die variant bestaat ook een beker! Check ook zeker de uilcollectie!

 

Desserten verpakking 

Mocht je lekkere desserten op de planning hebben staan dan zijn er verpakkingen of decoratie stukken die het dessert laten uitblinken. De “Donut Wall” is een houten staander waar je donuts aan kan hangen. Er zijn twee varianten: één waar er negen op passen en één waar er 16 donuts op passen. De staander geeft de donuts een heel chique en propere look. Voor cupcakes kan je zowel een prikkertje als een leuk cupcake papiertje gebruiken. Op het prikkertje staat “ Hello World” wat heel mooi is als boodschap om de baby te verwelkomen. De cupcake papiertjes heb je dan weer in bijvoorbeeld een unicorn thema. 

Gastenboek 

Zin in een creatieve en originele gastenboek? Dat kan zeker! Je kan ze verkrijgen in hout, als invulkaart, in een kader of een boek. In hout kan je een rechthoekige gastenboek gebruiken met in sierlijke letters “ Guest book” op de voorkant geschreven. Als je een gastboek wilt in een andere vorm is er ook nog een ronde houten gastboek met daarop “Oh Baby” geschreven. Het oogt heel rustig en neutraal. In de kaart als gastenboek kunnen de gasten hun gedachten of dromen over het kindje inschrijven wat heel fijn is voor het kindje om later te lezen.  

 

 

Gender Reveal ontknoping 

Het geslacht van je toekomstige kindje is een prachtig moment om waar te nemen. Om dit moment met anderen te delen worden er vele manieren gebruikt om het geslacht te weten te komen. Zo kan dat bijvoorbeeld met een party popper of een ballon. In beide zit dan de kleur roze of blauw dat het geslacht bepaald. Een vertrouwenspersoon die het geslacht al weet heeft deze dan laten maken en laat het koppel de ballon kapotprikken of de party popper met confetti laten openspringen. Alle decoratie die je bij een babyborrel kan gebruiken kan je ook verwerken in je gender reveal feest enkel dan zonder het geslacht al vrij te geven.