Sweet baby girl

Sweet baby girl

Sweet Baby Girl

 

Sweet baby Girl. Na negen maanden spannend afwachten is ze er dan eindelijk. Jullie Sweet baby Girl. Laten we de slingers alvast maar ophangen!

 

Met de folieballon Girl goud verwelkomen jullie de nieuwe baby. Met een afmeting van maar liefst 77 cm is deze folieballon een heuse Eyecatcher. Spread the happiness met deze geweldige folieballon. De letters zijn makkelijk op te hangen, ze hebben ringetjes om lint aan vast te maken.

 

Op zoek naar een grappige slinger of vlaggenlijn bestaande uit baby roze rompertjes om alles wat op te fleuren? Hang deze leuke slinger op een prominente plek om zo te laten zien dat de baby op komst is of zich reeds gemeld heeft. Ook leuk als achtergrond voor foto's. Nog op zoek naar leuke ballonnen? Deze Ballonen its a girl roze (6 stuks) zijn dan ideaal. Je kunt ze makkelijk ergens aan vastmaken zowel binnen als buiten. En iedereen ziet dan dat jullie een baby girl hebben, hoe leuk is dat.

 

Een hapje en een drankje horen altijd bij een feestje. Maar wilt u ook de servetten in het thema hebben, dan zijn deze Servetten olifant roze (20 stuks) voor jullie. Ze passen helemaal in het thema. Deze servetten zijn bedrukt met een blauwe olifant met de tekst: baby. Hoe schattig!

 

Wilt u wat extra versiering voor de cupcakes? Deze schattige cupcake wrappers met pastelkleuren en gezichtjes passen perfect er tussen. In de verpakking zitten in totaal 6 wrappers, die u gemakkelijk om een standaard cupcakebakje vouwt. Dat is pas leuk cupcakes eten!

 

Geniet van jullie sweet baby girl!