Maak het gezellig in huis

Maak het gezellig in huis

Gezelligheid in huis en tuin

Wat is er nu beter in deze tijden dan je huis en je tuin zo gezellig mogelijk te maken. Hoe dan?

Wat dacht je van je tuin gezellig te maken met Terracotta kaarsen. Zet ze verspreid over je tuin en brand ze tegen de avond en geniet van de prachtige hemel met de kaarsen in de tuin.

In huis ook zo gezellig maken dat kan. Het ledlicht hartje is niet alleen leuk en gezellig maar ook nog leuk om bij een raam te hangen zodat iedereen ziet dat jij niet allen de zorg steunt maar ook iedereen een hart onder de riem steekt, in deze tijden.

Wat dacht je van een paar leuke gouden glitter theelichthouders. Leuk om s ’avonds te laten branden en gezellig met elkaar bijvoorbeeld een film te kijken. Wat te snoepen bij een film kijken kan natuurlijk niet vergeten worden.

Een leuke bezigheid met het gezin is te gaan bakken wat dacht je van cup cakes. Met deze cupcake wraps unicorn versier je niet alleen heel leuk je cup cake maar heb je ook wat lekkers om bij de film te kijken.

Wat er natuurlijk ook niet kan ontbreken dan zijn leuke geometrische kubus gouden servetten. Heb je er over, je kan de rest gebruiken voor kerst of oudjaar.

In deze tijd kan iedereen wel een goede quote gebruiken. Dit kan met het old school letterbord. Plaats hem ergens in je huis of voor een raam waar anderen hem ook kunnen zien. Wat dacht je van “Life is tough, darling, but so are you” of “Don’t forget to smile ” of “The way I see it, if you want the rainbow, you gotta put up with the rain.”

 

Geniet van je dierbaren en haal de gezelligheid in deze donkere dagen in huis!