Inspiratie voor je huwelijksaanzoek

Inspiratie voor je huwelijksaanzoek

Inspiratie voor het huwelijksaanzoek

Met Valentijn in het vooruitzicht, wil je misschien een huwelijksaanzoek plannen? Dit wil je zo romantisch mogelijk maken. Daar hoort dan natuurlijk ook wat decoratie bij.

 

Met het led licht hartje zit je altijd goed. Hang deze op en laat je hart branden. Strooi de mooie houten confetti Love op de grond, zo leid je jouw toekomstige naar het “het grote moment”. De backdrop gouden bloemetjes kan een leuke achtergrond vormen. Plaats het Old School Letterbord ertussen met de tekst: Will you marry me? En wanneer ze “ja” heeft gezegd, schiet je het confettikanon rode hartjes door de lucht!!

 

Vindt het huwelijksaanzoek buiten plaats? Stel zelf je tekst (I Love You) met de candlebags samen en kijk samen romantisch naar buiten. Wil je ook wat verlichting in bomen hangen? Met de theelichthangers zorg je voor een sprookjessfeer.

 

Wil je de familie of vrienden er buiten ook bij betrekken? De vuurwerk sterretjes komen dan zeker van pas, geef ieder familielid er een. Als verrassing kan de familie tevoorschijn komen met de vuurwerk sterretjes in hun handen.

 

Wat zeker bij een huwelijksaanzoek niet mag ontbreken zijn 2 verliefde mensen.

 

Laat de liefde verder groeien!