Halloween de griezeligste dag van het jaar!

Halloween de griezeligste dag van het jaar!

Halloween de griezeligste dag van het jaar!

Waarom dan niet lekker gaan griezelen met elkaar. Familie, vrienden of buren roep ze er maar allemaal bij dan gaan we er een griezelige Halloween van maken.

 

Wat is er nu niet leuker dan een monsterlijke thema. Verkleed je kinderen zo monsterlijk mogelijk en waarom dan de volwassen niet, geef ze een monsterlijk feesthoedje om ook in het thema te komen.

 

Halloween bestaat niet alleen uit de kleding maar een van de meest belangrijke punten om een zo griezelige Halloween te maken is natuurlijk de versiering. En dat gaat natuurlijk niet zonder een slinger met de letters “Grrr!”. Zo laat je de andere Halloween feestgangers meteen weten dat er met jouw versiering niet te spoken valt.

 

Je kunt helemaal uitpakken bij Halloween, je kunt nooit teveel versiering gebruiken om het zo griezelig mogelijk te maken. Gebruik de monsterslinger om je huis gezellig te versieren.

 

Een feest is natuurlijk nooit compleet met eten. Daarom kun je de popcornbox in thema monster niet vergeten om je eten zo monsterlijk te maken. “Trick or treat” is natuurlijk iets dat niet vergeten mag worden. Dit is het moment dat de kinderen in hun kostuum langs de deuren gaan om hun traktatie halen. De popcorn box komt hier van pas. De kinderen kunnen deze monsterlijke box gebruiken om al hun snoep in te bewaren.

 

Met de cupcake monster set zijn je cupcakes misschien wel te grappig om ze te eten. Leuke tip: de kinderen kunnen hun eigen monster cup cake versieren met deze decoratie. Wie weet wat voor monster cup cake ze wel niet maken. Lachen tijdens Halloween is heel belangrijk en dat kun je niet beter met deze grappige monsterlijke servetten. Hiermee maak je de versiering helemaal af.

 

Weet je wat nog leuker is aan al deze monsterlijke versieringen, je kunt ze gewoon opnieuw gebruiken. Wat dacht je van een leuke verjaardag of versiering bij je communie. Reden genoeg om de versiering te bewaren.

 

Veel monster plezier! GRRRRRR!