Gender Reveal Party!

Gender Reveal Party!

Let's have a Gender Reveal Party!

 

Jullie verwachten in 2021 jullie kindje en willen op een leuke manier het geslacht bekend maken aan familie en vrienden. Maar door corona kunnen jullie jammer genoeg niet een feestje houden. Gelukkig is er daar een oplossing voor: Ga digitaal!

 

Daar hoort natuurlijk ook nog wat versiering bij. Hang de Folieballon romper Hello Baby op de achtergrond zodat iedereen hem goed kan zien! Met de Buikband Hello World versiert je je prachtige buik want deze mag natuurlijk wel goed opvallen. Als jullie daarna nog wat gaan eten of drinken, kunnen de servetten Boy or Girl (20 st.) niet vergeten worden. Subtiel kunnen jullie het servet op de boy of girl kant leggen!!. Een leuk detail!

 

En dan het belangrijkste van de dag het geslacht van jullie kindje. Er zijn verschillende manieren waarop je deze bekend kan maken. Met het Confettikanon kan je de roze of juist blauwe kleur eruit schieten. Maar jullie kunnen er ook voor kiezen om de zwarte About to Pop ballon door te prikken. Op deze manier zien familie en vrienden digitaal ook de confettikleur en weten ze samen met jullie het geslacht van het kindje.

 

Alvast veel plezier en geluk en gezondheid gewenst aan jullie en de kleine baby die jullie mogen verwachten.

 

Veel baby plezier!