Gastenboek

Gastenboek

Gastenboek

Een gastenboek is een onmisbaar item op uw huwelijksdag. Er zijn zó veel verschillende soorten gastenboeken en er zijn zó veel mogelijkheden.

Een gastenboek klinkt misschien een beetje suf, maar het kan ook ZEKER leuk zijn. Je kunt namelijk echt niet alles onthouden wat er tijdens het eindeloze handjes schudden tegen je gezegd wordt, laat staan dat je weet wie je überhaupt allemaal de hand hebt geschud. Daarom is een gastenboek een onmisbaar item. Hier hebben de gasten uitgebreid de tijd om een leuk tekstje te schrijven.

 

Photobooth

Vaak wordt een gastenboek in combinatie met een photobooth gebruikt. De foto’s worden dan 2 x afgedrukt. Eenmaal voor de gasten en de andere kunnen ze in het gastenboek plakken met natuurlijk een leuk tekstje of huwelijkswens.

 

Tips:

  • Inspireer je gasten door wat voorbeelden te geven. Bijvoorbeeld met welk gerecht zou je het bruidpaar willen vergelijken of welke ingrediënten heb je hiervoor nodig?
  • Schrijf vooraf een paar vragen op die de gasten moeten beantwoorden in jullie gastenboek. Bijvoorbeeld: wat is je leukste herinnering aan het bruidspaar, wat is het geheim van een goed huwelijk, wat was de eerste ontmoeting van het bruidspaar? Etc.
  • Welke reisbestemmingen heeft het bruidspaar al gehad? Waar gaat hun huwelijksreis naartoe?
 

Gastenboeken zijn er in allerlei soorten en maten. Hierbij een greep uit ons aanbod: