De leukste backdrops

De leukste backdrops

De leukste backdrops

 

Maak het gezellig met een backdrop. Backdrops kan je voor veel gelegenheden in zetten. Denk bijvoorbeeld aan een huwelijksceremonie, maar ook bij de photobooth of achter het bruidspaar aan de eettafel en bij de entree van een feestzaal. Een leuke backdrop voor een fotoshoot of feestje brengt je in de juiste sfeer.

 

Wij hebben enkele leuke backdrops voor je uitgekozen.

 

Kies je voor de Bohemian stijl, dan mag de backdrop palmbladeren zeker niet ontbreken. Ze geven meteen een bohemian sfeer. De palmbladeren zijn aan een houten stok bevestigd waardoor je ze makkelijk kunt ophangen.

 

Op zoek naar een mooie ecrukleurige backdrop met pompoms en franjes voor een leuke achtergrond voor bij de photobooth of voor baby fotoshoot. Bevestig dit kader eenvoudig met touwtjes aan het plafond of tegen de achterwand en ga met je vrienden en familie klaar staan and say Cheese! Deze backdrop kan je ook gebruiken als decoratie bij je huwelijksceremonie.

 

Op zoek naar enkele mooie gouden hoepels om met bloemen te decoreren voor een alternatieve huwelijksceremonie, aankleding voor een feestzaal of voor een photobooth? De backdrop hoepel goud (3 stuks) zijn dan ideaal. Je kunt een leuke achtergrond met deze mooie hoepels creëren. Bevestig deze hoepels eenvoudig met touwtjes aan het plafond of tegen de achterwand.

 

De backdrop wit bloemetjes kunnen op verschillende manieren van pas komen. Voor zowel als achtergrond voor een photobooth, decoratie bij een huwelijksceremonie of zelf bij decoratie van een feestzaal. Je kunt deze backdrop makkelijk en eenvoudig met touwtjes aan het plafond of achterwand vastmaken. Waardoor je met je vrienden en familie voor de backdrop kunt staan, lach én klik!

 

Al deze backdrops kan je later nog hergebruiken. Leuk voor thuis!

 

Onze backdrops staan al voor je klaar!!